Saturday, April 4, 2009

Wartawan Mat Saleh Sokong PAS






Wartawan Mat Saleh Sokong PAS - Bukit Gantang

Pada hari penamaan calon di Bukit Gantang, aku terperasan ler ada sepasang wartawan omteh tgh ambik gambar aku... aku pun mendekati die.. aku tanya... kenapa ambik gambar kami semua... kenapa tidak ke sebelah sana.. ambik gambar puak2 BN tu... die kata die sememangnya dah snap gambar sebelah sana tadi.. tapi tak suka puak2 sana.. aku tanya kenapa.. die kata.. sememangnya dia tahu orang sana main politik terlalu kotor.. lebih jahat dari Israel lagi... aku tergaman.. lalu katakan... terima kasih kerana menyokong perjuangan kami.. kami hargai itu.. aku sound kat die berdua.. aku cakap.. harap anda berdua enjoy dalam perarakan penamaan calon nih... saksikanlah kemeriahan penyokong PAS ini... ada sesuatu yg tersirat.. mungkin die mampu rungkaikan.. ko tau die cakap apa... perpaduan yang ada di kalangan penyokong PR sekarang tiada di sebelah sana.. dan katanya lagi.. semoga kalian mendapatkan kemenangan bagi menghancurkan BN.. sekali lagi aku tergamam... then kami buat hal masing2.. sempat aku snap pic diaorang...

4 comments:

aUni's sKyLinE said...

BETUL TU..aku pun sokong PAS. HIDUP ISLAM!!.mudah 2 kejayaan menanti PAS.

.fath. said...
This comment has been removed by the author.
.fath. said...

huyoo.
advance da rupanya masyarakat luar.
Yang benar itu akan terserlah jugak kn?

HijaB SeoranG HambA said...

"Terus Membangun Bersama Islam"